Vijesti - Održana završna prezentacija rezultata projekta

 
Održana završna prezentacija rezultata projekta Objavljeno: 22. 10. 2014 - 2:04

U velikoj dvorani HGK-Županijske komore Bjelovar 14. studenog 2006. godine održana je prezentacija završnog izvješća projekta «Analiza potreba za znanjima, vještinama i radnicima u gospodarstvu Bjelovarsko-bilogorske županije» 

Tijekom 2005. godine Bjelovarska udruga za razvoj i zapošljavanje BURZA provela je ispitivanje potreba za znanjima, vještinama i radnicima u gospodarstvu Bjelovarsko-bilogorske županije. Inicijator projekta bila je Obrtnička komora Bjelovarsko-bilogorske županije, a voditeljice projekta Tatjana Badrov, prof. i Lidija Novosel, prof. 
Partneri u projektu bili su Županija bjelovarsko-bilogorska, Grad Bjelovar, Poslovni park Bjelovar d.o.o., Hrvatska gospodarska komora-Županijska komora Bjelovar, Pučko otvoreno učilište Bjelovar, Hrvatski zavod za zapošljavanje-PS Bjelovar i Ekonomska i birotehnička škola Bjelovar.

Povratak na sve vijesti
 

NAŠE USLUGE

Razvoj, istraživanje, promidžba i edukacija fizičkih osoba, a osobito u svrhu usklađivanja ponude i potražnje na tržištu rada na području Bjelovarsko-bilogorske županije, okupljanje stručnih i društvenih radnika, te suradnja sa zainteresiranim organima udruženja građana i organima jedinica lokalne uprave i samouprave. Razvitak i promicanje vlastitih djelatnosti, osposobljavanja i unapređivanja rada članova, te zaštita vlastitih interesa i zastupanje i zaštita interesa i uvjerenja svojih članova u savezima i zajednicama udruga i kod ovlaštenih državnih tijela

  • ISTRAŽIVANJE TRŽIŠTA RADA
  • EDUKACIJA
  • ZAPOŠLJAVANJE